Om

Då ska vi se. Det här är alltså min sida. Konstnärinnans sida. Aah, heela sidan. Bara om henne - om mig.

Äntligen.

Det var ju faktiskt på tiden. Man har fått vänta på det här. Länge. Alldeles för länge men det är väl kanske inget man ska hålla på att älta. Nej, det är bättre att sätta igång och skapeliskapa den här 'om-mig-grejsidan' och det där skapeliskandet är ju liksom min grej så det här fixar jag snabbt. Och lätt. Plättlätt. Ja, för det kan ju inte ens vara så värst svårt. Jag menar, det till och med låter ju lätt.

 

En endaste liten sida bara.

 

Det är ju inte ens mycket. Nej då, det här kommer gå fort.

 

...

 

Fast.. Vad ska man hitta på egentligen? Jag menar, vad ska man skriva om? Och hur? Hur gör man det här på allra, allra bästa sätt?

 

...

 

Det är verkligen en chans det här.

 

En stor chans. Den borde man göra något bra av - något riktigt bra. Fast.. var börjar man? Och förresten, var slutar man? Och hur mycket är en sida egentligen? När tar den slut? Längst ner? Eller fortsätter den?

 

Tänk om den gör det? Bara längre och längre ner..

 

Ända ner till Kina.

 

...

 

Och jag som inte ens har varit i Kina.

 

Fast det är nog kanske bäst om jag börjar med början först. Ja, innan jag börjar oroa mig för slutet alltså. För jag vill ha en bra början. En riktigt bra. Den perfekta. Jag behöver bara det där rätta ordet. Det som beskriver mig. Måste ju berätta något om mig - ja, för jag antar att det måste vara något om mig.

 

Bara. Om. Mig.

 

...

 

En sida.

 

...

 

Om mig.

 

...

 

...

 

MEN HERREGUUUD! ENHELSIDABARAOMMIIIIG..

 

Aargh.. Och jag kan ju ingenting om mig. Jag vet ingenting och jag har inte sett något. Och det är aldrig någon som berättar något heller. I alla fall inte för mig. Det är så typiskt. Man får alltid veta allt sist. Om ens då.

 

Hnghh..

 

...

 

Men skärp dig nu. Det är väl bara att skriva något. Något bra. Som sagt var, det kan ju inte vara så svårt. Det måste bara vara något slagkraftigt. Gärna något unikt. Hm. Och helst lite sant också. Och så måste det såklart vara läsvänligt. Och helst lite färgglatt. Och gärna lite roligt. Något som ingen annan skulle komma på att skriva..

 

Jamen herregud..

 

Det är ju givetvis SÅÅ jag måste göra. Precis exakt så! Jag måste bara göra något som ingen annan har gjort.

 

Någonsin.

 

...

 

Mår faktiskt lite illa nu om det är någon som undrar.

 

Jätteilla.

 

Kanske bäst att jag funderar på det här först. Bara en liten stund. En pytte. Ja, innan jag skriver något alltså. Nej då, jag är inte mesig. Inte det minsta. Nej, inte perfektionistisk heller. Vad snackar du om? Det är bara det att.. Det är ba..

 

Äsch. Det var inget.

 

...

 

Jamen vadå? Det är väl klart att man blir lite nervös. Lite spänd. Det hade väl alla blivit och förresten; vem hade inte blivit det i den här situationen? Va? För det vet man ju - man får bara en chans.

 

En sida - En chans.

 

Det gäller att inte sumpa den.

 

Nå? Hörde du det där fröken?

 

DET HÄR ÄR DIN CHANS - SUMPA DEN INTE!

 

..nej då.. jag hörde.. men jag måste.. jag ska ba.. vänta.. jag kommer..

 

..snart.

 

Och något senare;

 

Den logiska sidan i dispyt med den mer känslosamma sidan av exakt samma person.

 

Logiska sidan; ' - Alltså du ibland alltså.. Jag blir så trött. Ska det verkligen vara så svårt att berätta vem man är? Va? Vad tror du kommer hända egentligen? Va? Känslig? Är det för att du är så känslig? Och blyg? HAHAHAHA! Nämen det var väl ändå det dummaste jag hört. Blyg? Då ställer man sig väl inte på en scen och yogar framför åttahundra personer? Va? Vadå i ditt förra liv? Äh.. Du snackar.. Blyg.. Hmpf. Det var det dumma.. Men heeej - vänta lite.. Hehe.. Du förresten, vill du se en sak? En jättehäftig? Vill du det? Vill du se när jag trollar? Haha, ja - jag trodde nästan det.. Så himlans nyfiken jämt.. Okej, kolla nu då.. Kolla noga. Du får inte missa. Är du med? Okej, abrakadabrasimsalabim - så har vi fått fram ditt namn!

 

Känslosamma sidan; ' - Svim.'

 

LS; ' - Hehe, hörde du?! Jennie! Va? HAHAHA! Det är duuuu! Och du förresten.. Jag vet vad du heter i efternamn också. Jajamen. Haha! Svensson! Jajamensan. Det är exakt det du heter! Jenniejenniejenn.. Me.. Ha.. Hallå? Men.. Men varför ligger du där på golvet? Upp med dig. Ligga där. Trött? Är du det mitt i natten säger du? Ja, det har du visst rätt i men jag som har så många frågor kvaar. Imorgon säger du? Imorgon tänker du svara? Är det säkert det? Du tänker inte lura mig?

 

KS (förkrossad och nysvimmad); ' - Nej då, jag lovar. Heder och samvete.'

 

LS (oerhört naivt); ' - Okej!'

 

KS (tyst för sig själv); ' - Hehehe, och du gör det så lätt för mig. Och rimma kan du inte heller.'

 

Ja, fortsättningen på intervjun följer således förmodligen imorgon.

 

Kanske.

 

Tyckte du att hon lät jobbig sa du?! Att det där dravlet inte gav så mycket?

 

...

 

Tänk på mig då.. Jag lever med henne.

 

Varje dag.